Home / / Wegwerkzaamheden aan de Hessenweg in Dalfsen

Wegwerkzaamheden aan de Hessenweg in Dalfsen

DALFSEN – In opdracht van Provincie Overijssel gaat Siers werkzaamheden uitvoeren aan de Hessenweg in Dalfsen, ter hoogte van de Rosengaardeweg, de Dedemsweg en de Koesteeg. De werkzaamheden zijn onderdeel van het project Vechtdal Verbinding, ten behoeve van het optimaliseren van de N340.

Siers start in week 40 op bovengenoemde locaties met het verleggen van kabels en leidingen. Tijdens deze werkzaamheden wordt aan de Koesteeg vanaf 28 september 2020 het fietspad tijdelijk afgesloten voor fietsers. Fietsers voor de richtingen Nieuwleusen, Oudleusen en Dalfsen worden omgeleid. Ter hoogte van de Rosengaardeweg wordt de noordelijke parallelweg vanaf 12 oktober 2020 tijdelijk afgesloten. De Rosengaardeweg blijft bereikbaar voor bestemmingsverkeer. De Dedemsweg wordt voor verkeer vanaf de Hessenweg tijdelijk afgesloten vanaf 26 oktober 2020. Het verkeer richting Nieuwleusen wordt omgeleid.

Indien er vragen zijn over de werkzaamheden kan contact worden opgenomen met Siers Groep

 

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.