Home / / Week van de Amateurkunst Dalfsen live te volgen op YouTube

Week van de Amateurkunst Dalfsen live te volgen op YouTube

Uitzendingen worden een dag later herhaald op VechtdalLeeft TV

VECHTDAL – 12 september start de Week van de Amateurkunst (WAK) in Dalfsen. Tijdens de WAK wordt er aandacht besteed aan de amateurkunstenaars uit Dalfsen, van schilder tot glasblazer. Door de coronamaatregelen kan men niet de activiteiten volgen en bekijken bij alle kunstenaars op locatie. In plaats daarvan is gekozen voor een livestream op YouTube op het kanaal van de WAK. Een dag later wordt de uitzending vier keer herhaald op VechtdalLeeft TV.

Op zaterdag-, zondag-, woensdag- en vrijdagavond (12, 13, 16 en 18 september) kan men de uitzending live bekijken vanaf 20.30 uur op het YouTubekanaal van de WAK Dalfsen. Op zondag, maandag, donderdag en zaterdag (13, 14, 17 en 19 september) worden de uitzendingen van de avond ervoor herhaald om 10 uur, 15 uur, 18 uur en 21 uur op VechtdalLeeft TV. Te ontvangen via Ziggo op kanaal 43, via KPN op kanaal 1413, via Solcon op kanaal 809, via Caiway op kanaal 67 en via Plinq op kanaal 13.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.