Home / / Wedstrijden van loopgroep AG’85

Wedstrijden van loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 hebben in het weekend van 19 en 20 september aan diverse wedstrijden deelgenomen. Bij de baanloop in Epe liep Rudie Troost onder warme omstandigheden de 5.000 meter in een tijd van 17.40 minuten, waarmee hij tweede werd. Henk Hokse liep een tijd van 19.19 minuten.

Bij baaninstuif-wedstrijden in het FBK-stadion in Hengelo liep Henk Slager de 10.000 meter in een tijd van 34.12,74 minuten, waarmee hij één seconde onder zijn persoonlijk record bleef.
Bij het Deventer Ultra festival bestond de hoofdafstand uit een loop over 24 uur. Michiel Huzen nam deel aan De 12 uur van Deventer. De wedstrijden vonden plaats op een parcours van 1.295 meter rond de baan van AV Daventria en wielerbaan Keizerslanden. Huzen kwam in 12 uur tot een totaalafstand van iets meer dan 120 kilometer. Hiermee werd hij vijfde in de einduitslag en won hij de derde prijs bij de Mannen 40+.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.