Home / / Vredesdient in Grote Kerk

Vredesdient in Grote Kerk

DALFSEN – Op zondag 27 september wordt de jaarlijkse oecumenische vredesdienst gehouden. Dit keer zal deze plaatsvinden in de Grote Kerk in Dalfsen. Voorgangers zijn: ds Anco Tol en ds Gerard Nederveen. Wim van Lenthe zal muzikale medewerking verlenen. Ook Lotje zal erbij zijn. De dienst begint om 10.00 uur.
Het thema is: Vrede verbindt verschil.
Iedereen is van harte uitgenodigd deze viering bij te wonen. In de kerk is door het coronavirus het aantal plekken voor aanwezigen beperkt. De viering kan uiteraard ook gevolgd worden via de kerktelefoon, via een livestream op kerkomroep.nl of kerkdienstgemist.nl. Ook is de dienst daar later nog te bekijken en/of te beluisteren.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.