Home / / Vragenlijst GGZ: ‘Elk verhaal telt’

Vragenlijst GGZ: ‘Elk verhaal telt’

DALFSEN/OMMEN – Acht gemeenten in de regio IJssel-Vecht, waaronder Dalfsen en Ommen hebben aan Zorgbelang Overijssel en de stichting Focus in Zwolle gevraagd om te inventariseren waar goede zorg en ondersteuning in de Ggz om draait. Daarom is er samen met (ex)cliënten en de contactpersonen van gemeenten een vragenlijst opgesteld.

De gemeenten vinden het belangrijk dat de Geestelijke Gezondheidszorg (Ggz) om mensen blijft draaien. Juist nu de zorg verandert. Met een online vragenlijst kunnen (ex)cliënten en mantelzorgers aangeven wat er goed gaat en wat er beter kan. De gemeenten gebruiken de uitkomsten om nog beter aan te sluiten op de wensen van inwoners.

De vragenlijst kan ingevuld worden op www.zorgbelang-overijssel.nl/ggz. Meedoen kan tot 20 september 2020. Elk verhaal telt en hoe meer verhalen, hoe sterker de boodschap. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen. Door de vragenlijst in te vullen helpen de deelnemers niet alleen zichzelf, maar dragen ze ook bij aan betere zorg voor anderen.

Zie www.zorgbelang-overijssel.nl/ggz

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.