Home / / Volleybalvereniging Flash gestart met nieuw seizoen

Volleybalvereniging Flash gestart met nieuw seizoen

NIEUWLEUSEN – Abrupt werd het volleybalseizoen 2019-2020 afgebroken. Na de zomervakantie mocht er weer getraind worden in de Spil en zaterdag 12 september stonden de eerste wedstrijden van seizoen 2020-2021 weer op de agenda.

Vanaf halverwege maart lag alles plat in Nederland, zo ook alle sportverenigingen en dus ook volleybalvereniging Flash. Een hard gelach voor alle sportievelingen, bij zowel de jeugd als de senioren. Na een aantal maanden werden de maatregelen versoepeld en konden de leden van Flash op het evenemententerrein aan de Bosmansweg toch nog één keer per week hun lievelingssport beoefenen in de buitenlucht.

Na de zomerstop mocht iedereen half augustus, tot ieders genoegen, weer hun balletje slaan in de Spil. Met inachtneming van de regelgeving vanuit de Spil en vanuit de NeVoBo is het volleybalseizoen 2020-2021 weer van start gegaan. Zaterdag 26 september aanstaande is het als vanouds weer een dag vol met volleybalwedstrijden vanaf 10.00 uur. Al moeten de leden zich nog zeker aan allerlei corona regels houden, het plezier in het uitoefenen van het volleybalspel is in ieder geval weer terug.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.