Home / / Vervanging oeververbinding Vecht Junne medio 2021

Vervanging oeververbinding Vecht Junne medio 2021

JUNNE – Tijdens de informatiebijeenkomst over de stand van zaken van de brug en stuw in Junne werd al gauw duidelijk dat het wat de gemeente Ommen betreft klip en klaar is. Na de zomer van 2021 wordt een nieuwe brug in gebruik genomen. De oude brug is al sinds 2017 afgesloten voor landbouwvoertuigen en vrachtwagens. Ook de hulpdiensten kunnen niet meer van de brug gebruik maken en moeten in een noodsituatie kilometers omrijden. De stuw laat nog even op zich wachten omdat er nog een aantal onderzoeken gedaan moet worden. Lees verder op pagina 3..

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.