Home / / Vechtdal Classic Toerrit

Vechtdal Classic Toerrit

OUDLEUSEN – Op zondag 13 september kunnen bezitters en liefhebbers van klassieke auto’s, motoren, brommers en tractoren hun hart ophalen. Zalencentrum Mansier presenteert de Vechtdal Classic Toerrit met mooie en afwisselende oldtimerroutes door de regio.

Inschrijven kan vanaf 11.00 uur bij Mansier aan de Parallelstraat 2 in Oudleusen. De toerrit start om 12.00 uur. De routes zijn aangegeven met pijlen. Deelname kost 5 euro, inclusief een consumptie. Opgeven kan telefonisch via 06 -15 292 669. Meer informatie is te vinden op

Zie www.mansier.nl

Lees ook

Streep door IJsbeelden Festival in Zwolle

ZWOLLE- De organisatie van het IJsbeelden Festival in Zwolle heeft besloten om de komende editie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.