Home / / Uit eten in Proeflokaal Zuid

Uit eten in Proeflokaal Zuid

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn biedt de mogelijkheid aan senioren en alleengaanden om op zondag buiten de deur te eten, dit kan in diverse kernen binnen de gemeente Dalfsen.

Ook in Nieuwleusen kan deelgenomen worden aan een Open Tafel. Elke derde zondag van de maand wordt er tegen 12.30 uur in Proeflokaal Zuid een verrassende en verse maaltijd aangeboden (Burgemeester Backxlaan 327, voorheen Café de Brouwerij). De eerstvolgende maaltijd is op 18 oktober.

Voorafgaand aan de maaltijd kan er een glaasje gedronken worden. De maaltijd wordt rond 12.30 uur geserveerd en na afloop is er gelegenheid om nog wat na te praten. Er wordt een eigen bijdrage van 12,50 euro gevraagd voor het eten, dit is exclusief consumpties. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot 12 oktober bij mevrouw Klompjan: 06-57334492.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.