Home / / Steunpunt voor financiële informatie

Steunpunt voor financiële informatie

NIEUWLEUSEN – Humanitas start samen met VluchtelingenWerk het steunpunt ‘formulieren’. Dit betreft een extra ingelast spreekuur vanwege de toename aan vragen rondom formulieren, gemeentelijke regelingen en financiën.

Inwoners met een laag inkomen die huurtoeslag willen aanvragen of bijvoorbeeld in aanmerking willen komen voor heffingskorting, kunnen terecht bij dit steunpunt. De vrijwilligers geven informatie en advies over toeslagen, kwijtschelding, inburgering, DigiD, studiefinanciering, et cetera. Iedere woensdag is er een spreekuur bij De Spil (Infopunt) van 16.00 tot 18.00 uur.

formulierenhulpnieuwleusen@humanitas.nl

dalfsen@vluchtelingenwerk.nl

Lees ook

Park Alerdinck wordt opvangcentrum voor met corona besmette asielzoekers

LAAG ZUTHEM – De gemeente Raalte heeft Park Alerdinck in Laag Zuthem aangewezen als isolatielocatie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.