Home / / Start studiekring voor 50-plussers

Start studiekring voor 50-plussers

LEMELERVELD – Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen presenteert dit najaar de studiekring voor 50-plussers. Deze studiekring is een vaste groep van tien tot vijftien mensen die één keer in de twee weken bij elkaar komt om zich te verdiepen in verschilende thema’s.

De bijeenkomst duurt twee uur en bevat een ‘rondje actualiteiten’. Er wordt een onderwerp gepresenteerd en er is ruimte voor het delen van inzichten. Het onderwerp wordt door één van de leden van de studiekring voorbereid en gepresenteerd. De keuze van het onderwerp is vrij. Vaak heeft het onderwerp betrekking op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring. De studiekring is bedoeld voor mensen die samen nieuwe onderwerpen willen ontdekken, het leuk vinden zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis en meningen willen uitwisselen. Meedoen in een studiekring is voor veel 50-plussers een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en actief en betrokken te blijven.

Op 9 september is er een informatiebijeenkomst om 19.30 uur in de Mozaïek, Kroonplein 58 in Lemelerveld. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Meindert de Jong: 06 53801375 of via: jong.div@gmail.com. Kijk ook op

www.studiekringen50plus.nl

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.