Home / / Raadsvergadering Ommen live te volgen op VechtdalLeeft TV

Raadsvergadering Ommen live te volgen op VechtdalLeeft TV

Fractievoorzitters geven blik op komend seizoen

VECHTDAL – Op 24 september aanstaande zendt VechtdalLeeft TV om 19.30 uur live de raadsvergadering uit van de gemeente Ommen. De vergadering kan niet in het gemeentehuis plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen, dus zijn de burgemeester en de raadsleden genoodzaakt om de vergadering elders te houden. VechtdalLeeft TV is hierbij aanwezig om opnames te maken zodat de bewoners in het Vechtdal live de vergadering kunnen volgen.

Ook staan er interviews gepland met alle fractievoorzitters die een blik geven op het komend seizoen. Hierin worden de onderwerpen behandeld die zij belangrijk vinden voor het komende jaar. De interviews worden stuk voor stuk uitgezonden op VechtdalLeeft TV. Te ontvangen via Ziggo op kanaal 43, via KPN op kanaal 1413, via Solcon op kanaal 809, via Caiway op kanaal 67 en via Plinq op kanaal 13.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.