Home / / Opening Talentenhus in De Spil in Nieuwleusen

Opening Talentenhus in De Spil in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Vorige week werd in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen, in aanwezigheid van wethouder Jan Uitslag het startsein gegeven door Saam Welzijn, Kulturhus de Spil, Het Agnieten College en Bibliotheek Dalfsen voor de opening van het Talentenhus. Het Talentenhus is een plek in het Kulturhus waar creativiteit, innovatie, ontwikkeling en ontmoeting samenkomen.

Tekst: Evert Jan Goos
Foto: Kulturhus De Spil

“Na tweeënhalf jaar samenwerking kennen we elkaar beter en is het tijd voor een volgende stap”, aldus manager Stefan Keijer. “Deze stap nemen we vanuit een gezamenlijke droom en ambitie: een plek creëren waar alle inwoners (van jong tot oud) kunnen ontdekken, bouwen, spelen, leren, muziek maken enzovoort.

In het Talentenhus en De Ronding in Kulturhus de Spil worden initiatieven aangemoedigd en creativiteit en talent gestimuleerd en ingezet. Stefan: “Deze plek maken we in nauwe samenwerking met elkaar omdat we ervan overtuigd zijn dat mensen elkaar echt leren kennen door gezamenlijke interesses en fascinaties. Een plek waarbij jong van oud leert en andersom.”

Het convenant werd ondertekend door een vertegenwoordiger van MEC Muziek, Saam Welzijn, bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen, Interakt Contour, Agnieten College en Stefan Keijzer.

 

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.