Home / / Opbrengst collecte KWF Kankerbestrijding

Opbrengst collecte KWF Kankerbestrijding

OMMEN – De KWF-collectanten van de afdeling Ommen hebben in de eerste week van september een bedrag van 6425 euro opgehaald.

Niet overal werd gecollecteerd in verband met corona, toch is de organisatie blij met dit mooie bedrag: “Er wordt ook steeds meer via de QR-code gedoneerd. Samen hebben we weer bijgedragen aan het goede werk van het KWF: ‘Tegen kanker. Voor het leven’. Ook kijken we alweer naar volgend jaar. Helaas hebben een aantal mensen aangegeven te stoppen met het collecteren/wijkhoofd te zijn. We doen alvast een dringende oproep aan vrijwilligers. We zoeken collectanten, een wijkhoofd en organisatoren. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij lidy.kwf@gmail.com. Het kost slechts een paar uur op jaarbasis.”

Lees ook

‘100 euro actie’ bij B+B Personeelsdiensten Ommen

(Advertorial) OMMEN – Op 1 maart zijn Marco en Dick van start gegaan met B+B …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.