Home / / ‘Online rad’ weer live te volgen

‘Online rad’ weer live te volgen

OMMEN – Ondanks dat er voor en in de zomerperiode weinig activiteiten waren voor de inwoners van Ommen, probeerde de Supportersvereniging OZC met regelmaat voor goed vermaak te zorgen. Dit was niet zonder succes, want door middel van een ‘online rad’ was er live via de Instagram van @ozcsupporters toch veel vertier en waren er mooie prijzen te winnen.

Afgelopen zaterdag begon, ook voor de heren van de Supportersvereniging, het nieuwe voetbalseizoen. In eerste instantie zou het rad gedraaid worden bij de kantine van OZC. Echter door een aantal coronabesmettingen bij de club, moest er snel geschakeld worden. Na een oproep op Instagram voor een nieuwe locatie, meldde na vijf minuten de Phone House uit Ommen zich.

En zo geschiedde, het rad werd gedraaid in het mooie pand van de Phone House. Alles was weer live te volgen via Instagram en de prijzen waren weer om de vingers bij af te likken. Veel eten en drinken, maar ook speakers, oordopjes, een palmboom en pakketten van ondernemers. De hoofdprijs was een waardebon van De Vrienden van maar liefst 100 euro.

De datum voor een volgend rad is nog niet bekend, maar deze gaat er zeker komen. “Houd daarom de Instagram van de Supportersvereniging in de gaten. Via die weg kan iedereen ook loten kopen. Je moet er dan wel snel bij zijn. De afgelopen keer waren de loten binnen enkele uren uitverkocht”, aldus de heren van de Supportersvereniging.

@ozcsupporters

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.