Home / tweetpost / Nieuw scorebord voor S.C. Lemele

Nieuw scorebord voor S.C. Lemele

LEMELE – Vaste bezoekers van Sportpark ’t Zandeinde in Lemele is het zeker niet ontgaan: het scorebord bij het hoofdveld is vernieuwd. Afgelopen zaterdag bij de derby tegen OVC ’21 uit Ommen werd het scorebord officieel in gebruik genomen. D

Erik Bakhuis van EB Administratie & Belastingadvies uit Lemele is de nieuwe sponsor. Hij werd voorafgaand aan de wedstrijd in het zonnetje gezet. Het scorebord gaf na negentig minuten een 3-0 uitslag weer. Dit tot groot genoegen van het thuispubliek en de nieuwe sponsor. Erik zag zelfs zijn zoon nog scoren. Lees het wedstrijdverslag hier.

 

 

 

Lees ook

Berichtgeving omtrent Covid-19

DALFSEN/OMMEN – In verband met de wekelijkse verschijning van de Dalfser Courant en het Ommer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.