Home / / Nederlandse driekleur om schouders van Gerdi Welink uit Ommen

Nederlandse driekleur om schouders van Gerdi Welink uit Ommen

OMMEN – Eind maart zou het wedstrijdseizoen van de Nederlandse Fietscross Federatie weer beginnen voor de actieve leden van de Bissinghcrossers in Ommen. Een aantal weken wedstrijdritme krijgen, plaatsingswedstrijden rijden en dan tijdens het pinksterweekend knallen op het Nederlands Kampioenschap. Helaas liep ook dit allemaal een beetje anders dit jaar.

Het NK werd op hoop van zegen verplaatst naar half september. Ondanks dat alle andere wedstrijden in het najaar ook afgelast werden, gaf de gemeente Assen wel toestemming voor het organiseren van deze wedstrijd. Uiteraard wel met een aantal voorwaarden. Zo mochten er geen toeschouwers naar de wedstrijden komen kijken.

Wel was het mogelijk om vanuit de auto via een livestream de wedstrijd te volgen. Dat verklaarde het flinke gejuich vanaf de parkeerplaats, toen Gerdi Welink uit Ommen in de finale als eerste over de finish reed.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.