Home / / Met een gratis gebakje bij iemand op bezoek

Met een gratis gebakje bij iemand op bezoek

DALFSEN – Vorig jaar zijn Saam Welzijn en de Lionsclub Ommen/Dalfsen de ‘gebakjesactie’ gestart. Deze actie vond plaats in de week van de eenzaamheid van 1 tot en met 8 oktober. De gebakjesactie is begonnen in Nieuwleusen en krijgt nu wegens het succes ook een vervolg in de andere kernen van de gemeente Dalfsen. Op 8 en 9 oktober is het mogelijk een gratis gebakje te halen bij bakkerij Timmer, bakkerij Borger en bakkerij van der Most, in zowel Dalfsen als Lemelerveld en deze te brengen bij iemand die alleen of eenzaam is.

Hoe het werkt

Deelnemers aan de gebakjesactie kunnen zich opgeven bij Saam Welzijn via info@saamwelzijn.nl of tel. 0529-482121. Vermeld hierbij de voor- en achternaam, het aantal benodigde gebakjes, de naam van degene die wordt bezocht, de ophaaldatum (8 of 9 oktober), de bakkerij waar de gebakjes gehaald worden en een telefoonnummer. Saam Welzijn kan desgewenst ook een koppel samenstellen. Opgave is mogelijk tot 2 oktober.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.