Home / / Koffie-ochtend voor mantelzorgers

Koffie-ochtend voor mantelzorgers

OMMEN – Op woensdag 23 september houdt het steunpunt Mantelzorg Carinova een koffie-ochtend voor mantelzorgers en degene waarvoor gezorgd wordt. Tijdens de bijeenkomst in de aardbeienboerderij RozemArrie, staat het ontmoeten van andere mantelzorgers centraal. Aanmelden is in verband met corona noodzakelijk en kan bij de consulenten Erna Martens tel. 06-83868846/h.martens@carinova.nl of bij Anita Norden, tel. 06-23057541/a.norden@carinova.nl. Het begint tussen 10.00 en 10.30 uur aan de Ridderinkweg 1 in Arriën.

Lees ook

Zwembaden De Meule en Gerner openen 1 mei de deuren

Openluchtzwembaden gemeente Dalfsen beperkt openen vanaf 1 mei DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 1 mei gaan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.