Home / / Klik & Tik: het internet op

Klik & Tik: het internet op

OUDLEUSEN – Vanaf begin september starten er verschillende workshops en trainingen om digitale vaardigheden (verder) te ontwikkelen. Op 7 september begint in Oudleusen de cursus Klik & Tik: het internet op.

Klik & Tik is een basiscursus voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt en graag op internet hun weg willen vinden. Online bankieren, online boeken lenen, E-books downloaden, iets kopen op Marktplaats of beeldbellen met de kleinkinderen. Deelnemers leren in deze cursus de allereerste beginselen van werken met een computer en over het internet. De vraag van de deelnemer is leidend.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur. De cursusdata zijn: 7 september, 21 september, 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan bij het Infopunt of via het aanmeldformulier op de website van de bibliotheek (www.bibliotheekdalfsen.nl). Het Infopunt is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 0529-793013. De cursus wordt in verband met corona op een veilige manier gegeven. Deelname is gratis.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.