Home / / Johan Ronde, eerste 80-jarige bij Walking Football Ommen

Johan Ronde, eerste 80-jarige bij Walking Football Ommen

OMMEN – Walking-Football Ommen eert zijn eerste 80-jarige. Johan Ronde,speler van het eerste uur, toont aan dat leeftijd geen beperking hoeft te zijn om een balletje te trappen. Toegegeven, het gaat een versnellinkje lager, en een tandje minder fanatiek dan vroeger als jonge knaap in het
vlaggenschip van Stadskanaal. Ook voor Ronde geldt: je jeugd heb je maar een keer, maar het plezier in het spelletje is gebleven. Tijdens het wekelijkse partijtje voetballen werd ‘de voetbalkrijger op leeftijd’ verrast met een prachtig boeket bloemen. Daarnaast ontving de pure voetballiefhebber en kenner, die elke week wel ergens op en rond de groene speelweide te vinden is, lovende woorden, gesproken door Gerard Habers, voorzitter van OVC ’21.

Walking Football Ommen bestaat nu ruim een jaar. Ouderen van boven de zestig leven zich elke week op dinsdagochtend uit door met elkaar een balletje te trappen. Dat is toch veel leuker dan elkaar sterke verhalen vertellen op ‘de leugenbank’ in het centrum. Walking Football past daarmee perfect in de
huidige trend voor ouderen, onder het motto ‘hup, uit huis en in beweging’. De groep bestaat momenteel uit vijftien deelnemers. Versterking is welkom. Iedereen boven de zestig in leeftijd is welkom. Er kan direct vrijblijvend worden meegespeeld. Er wordt elke dinsdagmorgen gespeeld vanaf 10.00 uur op sportpark Westbroek.

www.ovc21.nl

Foto: Johan Ronde heeft zijn achtste levenskruisje te pakken, maar ‘een
balletje trappen’ pakt niemand hem af.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.