Home / / Inschrijving Vechtdal Crosscompetitie geopend

Inschrijving Vechtdal Crosscompetitie geopend

REGIO – Komend najaar wordt de zesde editie van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie gehouden. Nieuw is dat de populaire Lemelerbergloop nu ook deel uitmaakt van de competitie. De verwachting is dat dit een positieve boost in aantal deelnemers en kwaliteit gaat geven.

De Vechtdal Crosscompetitie is een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in schitterende bosrijke omgevingen. ACO Van Elderen uit Ommen, Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen/Staphorst, Loopgroep de Zandstuve uit Vroomshoop en Spurt ’88 uit Hardenberg organiseren samen deze crosscompetitie. Deelnemers kunnen meedoen met vijf wedstrijden in Lemele, Punthorst, Vroomshoop, Ommen en Hardenberg. Voor 30 euro inschrijfgeld voor de senioren en slechts 10 euro voor de jeugd kan worden deelgenomen aan alle vijf wedstrijden. In diverse leeftijdscategorieën zal worden gestreden voor de winst in de competitie. Om voor de eindoverwinning in aanmerking te komen dient men bij minimaal vier van de vijf wedstijden de finishlijn te zijn gepasseerd. Aan het eind van de competitie zijn er in elke leeftijdscategorie aantrekkelijke prijzen voor de drie hoogst geklasseerde te verdienen.

Wedstrijddata

31-10-2020 Lemelerbergloop in Lemele
21-11-2020 Zwarte Dennen Cross in Punthorst (Staphorst)
09-01-2021 Zandstuve Bosloop in Vroomshoop
27-02-2021 ACO van Elderen Crossloop in Arriën (Ommen)
13-03-2021 Oldemeijercross in Rheeze (Hardenberg)

De inschrijving voor de Vechtdal Crosscompetitie 2020-2021 is geopend t/m 20 november 2020 of bij het bereiken van het maximum van 500 deelnemers. Inschrijven is alleen ‘online’ mogelijk. Daarnaast hebben de organiserende verenigingen afzonderlijk een eigen (voor)inschrijving. In verband met het coronavirus zijn er maatregelen getroffen om de wedstrijden zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo is er geen na-inschrijving en starten de deelnemers in groepjes. Meer informatie is te vinden op

Zie www.vechtdalcrosscompetitie.nl

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.