Home / / Hervatting inloopspreekuren Raad en Recht

Hervatting inloopspreekuren Raad en Recht

OMMEN – Gratis persoonlijk juridisch, fiscaal en financieel advies? Raad en Recht biedt hulp. Naast het invullen van formulieren, kunnen inwoners van de gemeente Ommen hier terecht voor vragen over onder andere (dreigend) ontslag, hulp bij bezwaarschriften voor onder andere het UWV, consumentenrecht, financiële zaken (schulden) en voor hulp bij het invullen van de belastingaangifte en toeslagen (hier geldt een inkomensgrens). Raad en Recht is een officieel toeslagenpunt van de Belastingdienst en heeft kantoor in de Carrousel. De inloopspreekuren zijn iedere maandag van 19.30 tot 20.30 uur en op donderdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website

www.raadenrecht.nl

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.