Home / / Geen Open Monumentendag

Geen Open Monumentendag

OMMEN – De organisatie van de Open Monumentendag in Ommen heeft alle evenementen die op zaterdag 12 september zouden worden gehouden, afgelast. Gezien de huidige coronaregels acht het bestuur van de stichting Open Monumentendag het niet verantwoord de Open Monumentendag door te laten gaan.

Voordat het coronavirus uitbrak heeft het bestuur gewerkt aan een programma waarin onder andere een rol was weggelegd voor molen De Lelie, de scheepstimmerwerf en de stuw in Junne. Verder stonden een stadswandeling en een fietstocht op de planning. De organisatie hoopt dat volgend jaar de activiteiten op de tweede zaterdag in september wel door kunnen gaan.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.