Home / / Gebakjesactie in Ommen

Gebakjesactie in Ommen

OMMEN – Van 1 tot en met 8 oktober is het de Week van de Ontmoeting. Tijdens deze week wordt speciaal aandacht gevraagd voor alle mensen die zich regelmatig alleen voelen. Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om familie of vrienden om zich heen te hebben. Ontelbaar veel mensen in Nederland, jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam.

Met ondersteuning van de Lionsclub Ommen/Dalfsen en Bakkerij van der Most kunnen Evenmens en WijZ welzijn ook dit jaar weer de gebakjesactie verzorgen voor mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Hoe het werkt

* Maak een afspraak met degene bij wie u op bezoek wilt.

* Reserveer vóór woensdag 2 oktober twee gratis gebakjes bij Evenmens Ommen. Aanmelden kan via de website: www.evenmens.nl/gebakjesactie-ommen of via: 0529-820996.

* Op woensdag 7 of op donderdag 8 oktober kunnen de gebakjes gehaald worden bij Bakkerij van der Most, Varsenerstraat 3 in Ommen.

Mocht u zo gauw niemand weten om bij op bezoek te gaan, bel dan naar WijZ welzijn, zij denken graag met u mee, tel. 0529-712500.

Foto: Pixabay.com

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.