Home / / Esther Liefers wordt bestuurder bij de Baalderborg Groep

Esther Liefers wordt bestuurder bij de Baalderborg Groep

REGIO – De Raad van Toezicht heeft mevrouw Esther Liefers benoemd als bestuurder van de Baalderborg Groep. Zij treedt per 1 november 2020 in dienst.

Liefers deed ruime ervaring op in de gezondheidszorg en werkte in verschillende leidinggevende functies, waarvan vijftien jaar in de gehandicaptenzorg. Zo was zij onder andere manager en waarnemend bestuurder bij De Noorderbrug in Groningen. Daarvoor werkte zij bij Vanboeijen in Assen. In 2018 werd Liefers directeur-bestuurder bij ouderenzorgorganisatie Rosengaerde in Dalfsen.

Leef je Leven

“We zijn zeer verheugd dat Esther de bestuurder van de Baalderborg Groep wordt’’, zegt Raad van Toezicht-voorzitter Diny Haafkes. ’’Zij heeft een duidelijke visie op zorg, heeft ervaring in organisaties voor mensen met een verstandelijke beperking én de ouderenzorg, en kan zich helemaal vinden in ons credo: Lééf Je Leven. Wij achten Esther daarom uitstekend in staat om de bestuurlijke verantwoordelijkheid op zich te nemen en de Baalderborg Groep te begeleiden in de koers verder de toekomst in. Wij vertrouwen erop dat zij dit doet op een manier die helemaal bij ons past: samen en in verbinding.’’

Overdracht

Bij de selectieprocedure van de nieuwe bestuurder waren een afvaardiging van het managementteam, de ondernemingsraad, de cliëntencommissie en de gemeenschappelijke centrale cliëntenraad betrokken. Esther Liefers zal de komende weken met waarnemend bestuurder Anton Maas de overdracht regelen en alvast kennismaken.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.