Home / / Debby Petter: ‘De liefde voorbij’

Debby Petter: ‘De liefde voorbij’

DALFSEN – Na enig uitstel komt dan toch Debby Petter op vrijdag 25 september naar De Stoomfabriek. Ze geeft het antwoord op de kwellende vraag of er dan toch zoiets bestaat als het ware geluk in een normaal huwelijk.

De intrigerende monoloog gaat over een vrouw die achter het geheim, van haar nog maar net dood gevonden man, probeert te komen. In die zoektocht naar de waarde van het dertigjarige huwelijk dat achter haar ligt, ontstaan twijfels en dreigende vragen over relatie, verlangen en werkelijk geluk. Mogen partners een geheim voor elkaar hebben? Wat doet dat met de ander en staat het een eerlijke relatie wel of niet in de weg? Met dit boeiende staaltje solotoneel houdt Debby Petter, voormalig cabaretier, t.v.-persoonlijkheid en ja, ‘de vrouw van’ haar publiek in een toenemende spanning. Voor de voorstelling in theater De Stoomfabriek zijn alleen via www.theaterdestoomabriek.nl of bij Primera Dalfsen nog kaarten verkrijgbaar voor de voorstelling die begint om 19.00 uur.

Foto: Bob Bronshoff

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.