Home / / Dansen in Dalfsen

Dansen in Dalfsen

DALFSEN – Op zaterdagavond 19 september vindt er weer een dansavond plaats in het Emmagebouw in Dalfsen. Er komt een scala aan dansen voorbij; stijldansen, countrydansen, de Engelse wals en country. De avond begint om 20.00 en de entree bedraagt 3 euro per persoon. Vooraf reserveren is noodzakelijk aangezien de RIVM-regels in acht worden genomen en een beperkt aantal dansparen worden toegelaten. Dit kan door een email te sturen naar riek@vanderstouwe.net. Bel voor meer informatie naar: 06-25318333

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.