Home / tweetpost / Dalfser voetbalderby eindigt onbeslist

Dalfser voetbalderby eindigt onbeslist

DALFSEN –  In het kader van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen oefenden SV Dalfsen en ASC gisteren op Sportpark Gerner. Beide teams misten nogal wat basisspelers zodat de jeugd volop kansen kreeg. Het talrijk aanwezige publiek kreeg een wedstrijd te zien met veel passie en strijd.

De beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder en over en weer ontstonden kansjes, ASC was hierbij het dichtst bij een doelpunt met een schot op de paal van Niloy Haroun. Na rust kabbelde de tweestrijd rustig door totdat ASC in de 72e minuut de score opende. Chiel Pasman en Joren Drost combineerden eenvoudig door het centrum van Dalfsen heen en de verdediging van Dalfsen vergat door een misverstand in te grijpen zodat Pasman uiteindelijk eenvoudig kon scoren.

Er volgden drie wissels bij Dalfsen en de druk op het doel van Thom Scherpenkate werd opgevoerd. In de 72e minuut leidde dit tot een doelpunt nadat de ingevallen Sam van den Anker dwars door het centrum soleerde en beheerst afrondde. De druk werd door Dalfsen nog eens opgevoerd en diverse kansen dienden zich in de slotfase aan.

Komende zaterdag speelt SV Dalfsen haar laatste bekerwedstrijd uit tegen Enter Vooruit.

Lees ook

Klimaatverandering vraagt grote aanpassingen

REGIO – Op 20 april gaf het algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.