Home / / Baanwedstrijd in Leeuwarden

Baanwedstrijd in Leeuwarden

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 hebben onlangs deelgenomen aan een baanwedstrjd in Leeuwarden. Het bleek dat de lopers tijdens de coronaperiode goed hebben kunnen doortrainen en dat resulteerde in goede tijden en diverse records. B

ij de allereerste editie van de Golden Lion Leeuwarden liep Henk Slager de baanloop over 5.000 meter in een tijd van 16.33.15 en verbeterde hiermee zijn persoonlijk record met 16 seconden. Rudie Troost verbeterde zijn p.r. met 20 seconden tot 17.34.41. Michel Wierbos liep 19.09.12, Rianne Niewold verbeterde haar persoonlijk record met 53 seconden tot 20.08.28 en hiermee mee ook het Clubrecord Vrouwen dat reeds op haar naam stond. Annemiek Klein verbeterde haar p.r. met 37 seconden tot 21.15.29 en werd hiermee derde bij de Masters Vrouwen. Zij verbeterde met haar tijd het Clubrecord Vrouwen 35+ dat reeds op haar naam stond.

Lees ook

Loris Veneman Nederlands kampioen 125cc

DALFSEN/STAPHORST – Zaterdag 12 september stond het vijfde evenement voor de NK juniormoto racing op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.