Home / / ASC Gym & Dance doet mee aan de Grote Clubactie

ASC Gym & Dance doet mee aan de Grote Clubactie

DALFSEN – Zaterdag 19 september is de Grote Clubactie 2020 van start gegaan met de lotenverkoop voor verenigingen. ASC Gym & Dance is een van de deelnemende verenigingen.

Alle leden, jong en oud, krijgen een persoonlijk lotenboekje mét persoonlijke QR-code, waarmee zij loten kunnen verkopen aan buren, vrienden, familie en bekenden. Dit kan aan de deur, maar ook via Social Media. Met de loten maken kopers kans op mooie prijzen. Voor de beste ASC-verkopers zijn er leuke extra prijzen te winnen.ASC Gym & Dance bestaat al sinds 1961 en telt ruim 300 leden die wekelijks samen genieten van turnen, dansen en bewegen met elkaar. Dit wordt gedaan in de Trefkoele+ in Dalfsen, Basisschool De Uitleg, De Wiekelaar in Oudleusen en De Potstal in Hoonhorst. In totaal zijn er 32 groepen die wekelijks samen sporten.
Het bestuur hoopt volgend jaar het 60-jarig jubileum te vieren met een mooi feest met leden, oud-leden en leiding. Om dit te vieren en vooral om de vereniging gezond te houden is geld nodig.
80 procent van de opbrengst van de loten gaat naar de vereniging zelf.
Tevens is er voor bijvoorbeeld bedrijven een leuke extra mogelijkheid om de club te sponsoren. Als zij 50 loten kopen (totaal 150 euro dan hebben zij een Superlot, waarvan er dus 120 euro direct naar de vereniging gaat. De ondernemer krijgt dan 50 loten waarmee hij een hogere winkans heeft en de vereniging steunt. ASC Gym & Dance zet bedrijven die 1 of meerdere superloten kopen, via Facebook en Instagram extra in het zonnetje.

www.clubactie.nl/lot

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.