Home / / Annelies Bakelaar draagt haar functie over

Annelies Bakelaar draagt haar functie over

OMMEN – Na 10 jaar krijgt het CDA Ommen een andere fractievoorzitter in de Ommense gemeenteraad. Fractievoorzitter Annelies Bakelaar draagt haar functie per 1 oktober 2020 over aan collegaraadslid Marinus Dunnewind. Ze blijft nog aan als raadslid voor het CDA Ommen. “CDA Ommen is voor mij een verbindende partij die gaat voor een sociaal en sterk Ommen. Ik ben nu 14 jaar raadslid waarvan 10 jaar fractievoorzitter en wil graag meer tijd inruimen voor mijn gezin en andere activiteiten.”

Lees ook

Berichtgeving omtrent Covid-19

DALFSEN/OMMEN – In verband met de wekelijkse verschijning van de Dalfser Courant en het Ommer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.