Home / / Voeten & Welzijn viert 25-jarig bestaan

Voeten & Welzijn viert 25-jarig bestaan

Advertorial

OMMEN – Yvonne Boertjes had vier kinderen en was huisvrouw toen ze besloot dat ze een vak wilde leren. “Ik wilde meer dan alleen de hele dag met kleine kinderen thuiszitten. Na wat onderzoek gedaan te hebben, besloot ik om in Lemele een voetenpraktijk aan huis te beginnen.” Inmiddels is haar praktijk uitgegroeid tot een begrip in de regio en viert Yvonne met haar team dit jaar het 25-jarig bestaan van de zaak die inmiddels alweer 10 jaar in Ommen is gevestigd.

“Voordat ik in Ommen de praktijk startte, heb ik onder andere in behandelingscentrum Veldzicht in Balkbrug, een huisartsenpraktijk en in zorgcentra gewerkt. Daarnaast kwam ik ook bij veel mensen thuis voor een behandeling. Eigenlijk heb ik door de hele regio gewerkt en dat was hartstikke leuk. Veel mensen kennen me en komen nu uit alle windstreken naar mijn praktijk.”

Yvonne ziet dat het vak de afgelopen jaren flink veranderd is. “Vroeger was het: dat vrouwtje moet iets te doen hebben. Nu is het echt een vak waar specialistische kennis voor nodig is. Binnen het vak kun je kiezen voor de cosmetische- of medische kant. Natuurlijk is een mix van beide ook mogelijk. Toch heb ik besloten om uitsluitend de medische kant van het vak te beoefenen. Ik vind het heel erg belangrijk om mensen van hun problemen af te helpen. Daar word ik blij van.”

Voeten & Welzijn heeft zich de afgelopen jaren op diverse gebieden ontwikkeld en zal dat de komende jaren ook blijven doen, verzekert Yvonne. “Omdat ik me focus op de medische kant van het vak, moet de kennis up-to-date blijven. Daarnaast zijn we bezig met nieuwe technieken die echt revolutionair zijn. We zijn nu bezig met twee nieuwe technieken op het gebied van ingroeiende nagels. Met deze speciale Poolse methodes zien we dat we ontzettend snel nagelproblemen kunnen verhelpen en chirurgisch ingrijpen kunnen voorkomen. Dat is weer een voorbeeld van iets nieuws waar we mee bezig zijn. Zo blijf je jezelf ontwikkelen.”

Ondanks dat 25 jaar Voeten & Welzijn een mooie mijlpaal is, denkt Yvonne voorlopig nog niet aan stoppen. “Er heerst hier altijd een ontspannen sfeer en we zijn een begrip in de regio. Ik ga iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk. Hier ben ik samen met mijn collega’s echt in m’n element.”

De praktijk van Voeten & Welzijn is te vinden aan de Arriërpoort 2 in Ommen. Kijk voor meer informatie op www.voetenenwelzijn.nl

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.