Home / / Aanleg glasvezelnetwerk gemeente Dalfsen gestart

Aanleg glasvezelnetwerk gemeente Dalfsen gestart

Eerste schop in de grond in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 28 augustus zetten wethouder André Schuurman van de gemeente Dalfsen, aannemer Bam Infra Telecom, en Piet Grootenboer van DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) gezamenlijk een eerste schop in de grond aan de Koningin Julianalaan in Nieuwleusen. De aanleg van het glasvezelnetwerk in de kernen van het Vechtdal is hiermee definitief van start gegaan.

Wethouder André Schuurman van de gemeente Dalfsen is enthousiast over de aanleg in de kleine dorpen: “In een tijd als deze is gebleken hoe belangrijk het is om vanuit huis goed online bereikbaar te zijn. We zijn dan ook verheugd dat er nu hard aan wordt gewerkt om nog eens 3.000 huishoudens in onze gemeente aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.” Lees verder op pagina 5

Piet Grootenboer (links) en wethouder André Schuurman zetten de eerste schop in de grond

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.