Home / / Workshop ‘MAAINDFOEL’ op de stoel

Workshop ‘MAAINDFOEL’ op de stoel

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Bewegen is niet voor iedereen de normaalste zaak van de wereld. Daarom geeft Saam Welzijn in de maand september de workshop ‘Mindful op een stoel’.

Om verschillende redenen kan het zijn dat bewegen zijn beperkingen kent en dat is niet alleen aan leeftijd gebonden. Beperkte bewegingsvrijheid op lichamelijk vlak kan er zelfs voor zorgen dat iemand in een isolement raakt doordat een sportschool of sportclub niet kan bieden waar behoefte aan is. In de workshop ‘Mindful op een stoel’ leren deelnemers bewust te bewegen en zich te ontspannen op een stoel. Door bewust en vol aandacht oefeningen te volgen wordt het bewustzijn groter. Minder soepele of zelfs pijnlijke plekken, spieren en/of gewrichten worden beter aangeraakt met een betere doorbloeding als gevolg.

De vier bijeenkomsten vinden plaats op 3, 10, 17 en 24 september. Op donderdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur in de Trefkoele+ in Dalfsen en ’s middags in De Olmen in Nieuwleusen van 15.15 tot 16.15 uur. Sportkleding is niet nodig, wel kleding waarin makkelijk bewogen kan worden. De eerste les is gratis. In Nieuwleusen geldt een maximum van acht deelnemers in verband met de beperkte ruimte. Aanmelden is mogelijk via Jannie Geerts, tel. 0529-793012 of email j.geerts@saamwelzijn.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Monique Klosse 06-12274106of via moniqueklosse1968@gmail.com.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.