Home / / Gereformeerde Kerk Ommen/Witharen bespreekt ‘ingrijpende maatregelen’ tegen begrotingstekorten

Gereformeerde Kerk Ommen/Witharen bespreekt ‘ingrijpende maatregelen’ tegen begrotingstekorten

OMMEN/WITHAREN – De Gereformeerde Kerk in Ommen/Witharen nodigt haar gemeenteleden uit om één van de vier gemeente-avonden bij te wonen. Hier wordt gesproken over structurele tekorten op de begroting en over eventuele ingrijpende maatregelen om deze tekorten terug te dringen.

De kerkenraad belegt vier gemeente-avonden, te weten op maandagavond 31 augustus, donderdagavond 3 september, maandagavond 7 september en donderdagavond 10 september in de grote zaal van de kerk aan de Bouwstraat. In deze kerkzaal kunnen per avond 100 gemeenteleden ontvangen worden, rekening houdend met richtlijnen vanuit het RIVM, zoals de 1,5 meter onderlinge afstand.

De gemeente-avonden starten om 19:45 uur en aanmelden is noodzakelijk. Mocht op basis van de aanmeldingen blijken dat vier avonden te weinig zijn, dan worden nieuwe data vastgelegd. Aanmelden kan via email: jwschinkelshoek@hotmail.com onder vermelding van naam, adres, aantal personen en datum.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.