Home / / Tempelmantoernooi S.V. Nieuwleusen op twee sportparken

Tempelmantoernooi S.V. Nieuwleusen op twee sportparken

NIEUWLEUSEN – Sportvereniging Nieuwleusen houdt als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, op dinsdag 18 en zaterdag 22 augustus het traditionele Tempelmantoernooi. Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Deelnemende verenigingen zijn ASC’62 uit Dalfsen, O.Z.C. uit Ommen, Olympia ’28 uit Hasselt en S.V. Nieuwleusen. Om het publiek te spreiden in verband met het coronavirus wordt het toernooi op twee sportparken gespeeld: Sportpark Gerner in Dalfsen en Sportpark ’t Klaverblad in Nieuwleusen. De eerste wedstrijden zijn op dinsdag 18 augustus om 19.00 uur. Dan ontmoeten S.V. Nieuwleusen en O.Z.C. elkaar op sportpark ’t Klaverblad en in Dalfsen wordt de wedstrijd ASC’62 – Olympia’28 gespeeld. ASC ’62 speelt zaterdag 22 augustus om 14.30 uur in Dalfsen tegen O.Z.C. en S.V. Nieuwleusen speelt op ’t Klaverblad tegen Olympia’28.

Er worden drie punten toegekend voor een gewonnen wedstrijd en één punt voor een gelijkspel. Om het aanvallende spel te bevorderen, wordt er bovendien een extra punt toegekend voor elk doelpunt, met een maximum van twee punten per wedstrijd. Er kan doorlopend worden gewisseld en er is geen maximum aan het aantal wissels.

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.