Home / / Samen laten zien hoe mooi Nederland is

Samen laten zien hoe mooi Nederland is

REGIO – Nederland kent veel prachtige landschappen, alleen realiseren we ons dat niet altijd. Daarom heeft Boeren van Nederland de actie #feetview@NL bedacht. Om met zijn allen te laten zien hoe mooi Nederland eigenlijk is. Deel daarom online je, al dan niet in schoenen gehulde voeten, met op de achtergrond je favoriete uitzicht.

“Nederland is prachtig met haar stranden, kanalen, oude stadscentra, geweldige wolkenlucht, strakke design gebouwen, vele natuurgebieden én het karakteristieke boerenlandschap. “Omdat meer mensen deze zomer vakantie vieren in eigen land, genieten we misschien wel extra van ons mooie land,” vertelt Maaike van Wanrooij van Boeren van Nederland. “Om te laten zien hoe mooi onze omgeving is, roepen we iedereen op om zijn of haar favoriete uitzicht online te delen met de #feetview@NL. Samen willen er een prachtige en gevarieerde fotocollage van maken. We hebben drie prijzen beschikbaar voor de meest verrassende foto’s.” #feetview@NL is een initiatief van Boeren van Nederland. Een beweging die boer en samenleving met elkaar in verbinding wil brengen. Hoe werkt de actie?

*Maak een foto met je voeten en op de achtergrond jouw favoriete Nederlandse uitzicht, omgeving of een speciale plek die je graag wilt laten zien; *Je mag zelf weten hoe je voeten er op komen te staan, nog gehuld in schoenen, pumps, laarzen of lekker met blote tenen; *Plaats je foto op social media met #feetview@NL en #jelocatie.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.