Home / / S.V. Nieuwleusen 1 wint oefenwedstrijd van Staphorst 2

S.V. Nieuwleusen 1 wint oefenwedstrijd van Staphorst 2

NIEUWLEUSEN – Het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen heeft de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 3-0 gewonnen van Staphorst 2. S.V. Nieuwleusen was de hele wedstrijd de betere ploeg en maakte een zeer gedreven indruk. In de 1e helft kreeg Reinier Meijerink een enorme kans maar hij schoot hard op de paal. De score werd in de 50-e minuut geopend door JO19-1 speler Jille Brinksma. Met een mooie beweging zette hij de keeper op het verkeerde been en schoof de bal binnen. Tien minuten later was het Thomas Koobs die raak schoot na goed voorbereidend werk van Reinier Meijerink. Weer tien minuten later kon de Jille Brinksma de bal binnen knikken na een voorzet van Robin Hoogenkamp.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.