Home / / Openluchtbioscoop in Lommerrijk met La famille Bélier

Openluchtbioscoop in Lommerrijk met La famille Bélier

LUTTENBERG – Amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg presenteert op vrijdag 21 augustus weer een avondje openluchtbioscoop. Op het programma staat de Franse film ‘La Famille Bélier’. Deze hartverwarmende film scoorde internationaal door de charmante combinatie van humor, drama en het boerenleven.

Centraal staat het boerengezin Bélier, waarvan alle leden doof zijn, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin zal weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.

Aanvang is om 21.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. Vooraf tickets reserveren via www.amfitheaterhetlommerrijk.nl.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 24 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.