Home / / Onderzoek naar fusie OZC/OVC’ 21 van start

Onderzoek naar fusie OZC/OVC’ 21 van start

OMMEN – In juni is er een ledenraadpleging gehouden om de intentie tot een fusie van OZC en OVC’21 verder te verkennen. De uitslag toont aan dat er bij beide verenigingen draagvlak is om de mogelijkheden tot samengaan te onderzoeken.

Inmiddels is een stuurgroep samengesteld die uit vijf personen bestaat. Gekozen is voor een onafhankelijke voorzitter in de persoon van Jan Smit. Jan is oud-voorzitter van Heracles Almelo en momenteel voorzitter van de Raad van Commissarissen van de KNVB. Namens OVC’21 nemen Gerard Habers en Ronnie Huizing plaats in de stuurgroep en namens OZC zijn dit Bertus Heuver en Jan Warmelink. De stuurgroep komt iedere maand bij elkaar en hiermee is afgelopen maandag 17 augustus een start gemaakt.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.