Home / / Ommenaar Gerrit Schuurman met pensioen

Ommenaar Gerrit Schuurman met pensioen

OMMEN – Afgelopen zaterdag 1 augustus was de geboren en getogen Ommenaar Gerrit Schuurman 40 jaar in dienst bij Autoschade Koggel. Tijd dus voor zijn welverdiende pensioen. Met zijn naaste collega’s is er een coronaproof feestje gevierd. Naast zijn afscheid vindt er nóg een heugelijke gebeurtenis plaats, want op 9 augustus wordt Gerrit 65 jaar.

De, volgens zijn werkgever Ben Braakman en collega’s, ‘vrij en gezellige’ Gerrit is op zijn 25-ste als autospuiter begonnen bij Autoschade Koggel. “Van het herstellen van een kleine kras, tot het volledig restaureren van oldtimers, Gerrit kan iedere auto er weer als nieuw uit laten zien”, vertelt Ben Braakman. Naast zijn werk als autospuiter ligt Gerrit’s passie in de motorcross. Hij heeft jarenlang heel Europa doorgereisd als monteur van bekende motorcrossers. Een andere hobby is lekker uit eten gaan en motorrijden. Sinds kort vindt hij ook ontspanning in het fietsen op zijn nieuwe e-bike.

“Gerrit is een persoon waar je op kunt bouwen. Hij staat er als je hem nodig hebt. Dat waarderen we enorm in hem”, vertellen zijn collega’s. “We weten dat hij toeleeft naar zijn pensioen, maar we gaan hem missen en we bedanken Gerrit dan ook hartelijk voor zijn jarenlange inzet en collegialiteit.”

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.