Home / / Muziekles voor jongens

Muziekles voor jongens

DALFSEN – Jongens vanaf groep 3 worden uitgenodigd voor de basiscursus ‘Muziek voor Jongens’. Deze gaat na de vakantie weer van start. In Dalfsen wordt de cursus gegeven door muziekdocent Henk Ophoff. In lessen van wekelijks een half uur leren de jongens op speelse wijze allerlei aspecten van muziek. Persoonlijke aandacht staat voorop zodat de jongens zich geheel in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Meteen vanaf het begin leren de jongens al liedjes spelen op een instrument. De lessen worden gegeven in de muziekstudio bij Van Linghenhof 16 te Dalfsen. Voor inlichtingen en opgave: ophoff-h@home.nl.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.