Home / / Monsterrit van 520 km brengt bijna 25.000 euro op

Monsterrit van 520 km brengt bijna 25.000 euro op

OMMEN – Vorige week legde het fietsteam Miles Against Cancer maar liefst 520 kilometer af voor het goede doel: Het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Ommenaar Willem Ruijs besloot met vier andere fietsers de twaalf Nederlandse provincies op de fiets te vereren. Alle renners beschikken over flink wat kilometers in de benen en met deze ‘bagage’ werd de rit in de stad Groningen gestart. Het vijftal werd weggeschoten door de Groningse wethouder, mevrouw Isabelle Diks, nadat diverse media volop aandacht hadden besteed aan de onderneming en de sponsoren een goed podium hadden gekregen.

Gedurende de gehele route werden de mannen begeleid. Zo kon er in geval van pech of ander ongemak meteen hulp worden verleend. Achteraf bleek de hulp, op een lekke band na, niet nodig te zijn. De route was opgedeeld in een aantal delen, waarbij in de plaatsen Nijkerk, Nijmegen en Zevensberschen Hoek een langere pauze werd ingelast. Hier konden de mannen enigszins bijkomen. In Etten-Leur finishten de vijf en werden zij warm onthaald door familie, vrienden en andere belangstellenden. Het opgehaalde bedrag van maar liefst bijna 25.000 euro schenken de heren aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht voor de strijd tegen kinderkanker.

www.maximaalinactie.nl/team/milesagainstcancer

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.