Home / / MC Nieuwleusen

MC Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De activiteiten van MC Nieuwleusen zijn weer opgestart. De verschillende ritten, waaronder een lange afstandsrit, een tijdrit en een ontbijtrit starten vanaf Bosmansweg 70. Deelname is gratis. Ritten voor het navigatiesysteem zijn ongeveer een week van te voren op te vragen bij de toursecretaris via toursecretaris@mc-nieuwleusen.nl. Kijk in de agenda elders in deze krant, voor data en tijden. Ook de clubavond op donderdagavond (20.00 uur) en op zaterdagmiddag (16.00 -19.00 uur.) is weer van start gegaan.

www.mc-nieuwleusen.nl

Lees ook

Nieuw scorebord voor S.C. Lemele

LEMELE – Vaste bezoekers van Sportpark ’t Zandeinde in Lemele is het zeker niet ontgaan: …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.