Home / / Leerlingen basisonderwijs Ommen weer naar school

Leerlingen basisonderwijs Ommen weer naar school

OMMEN – Afgelopen maandag 17 augustus was het voor (veruit) de meeste leerlingen van het basisonderwijs in Ommen weer tijd om naar school te gaan. Dit gold ook voor de leerlingen van CBS Het Koloriet.

Ten aanzien van de coronamaatregelen van net voor de zomervakantie, zijn de regels hetzelfde gebleven. De kinderen gaan volgens het ‘normale’ ritme volledig naar school en hoeven geen 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Dit is anders voor de personeelsleden op school. Van hen wordt gevraagd zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren tot zowel de leerlingen, als ook onderling. Verder komen de ouders niet op het schoolplein en in school zelf. De medewerkers van Het Koloriet zorgen ervoor dat de kinderen zeer regelmatig hun handen wassen en buitenspelen gebeurt bij voorkeur met dezelfde klas of groep. Na schooltijd gaat iedereen meteen huiswaarts of naar de buitenschoolse opvang.

Voor de groepen 5, 6, 7 en 8 van CBS Het Koloriet ziet het er na de herfstvakantie iets anders uit. In verband met de start van de bouw van Kindplein West worden zij, totdat de bouw klaar is, ondergebracht in de voormalige Julianaschool.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.