Home / / Leden weten Kontrast Sport en Welness weer te vinden

Leden weten Kontrast Sport en Welness weer te vinden

(Advertorial)

DALFSEN – Anderhalve maand na de heropening van Kontrast weten veruit de meeste leden het fitnesscentrum weer te vinden. Na een verplichte sluiting van ruim een kwartaal konden de leden op 1 juli weer komen sporten op alle onderdelen en daar werd direct goed gebruik van gemaakt. Dit tot grote tevredenheid van de eigenaren Hanny en Jenni Hilgenkamp, die bang waren dat veel leden de gang naar de sportschool voorlopig nog niet durfden te nemen.

Kontrast heeft er alles aan gedaan om veiligheidsmaatregelen te nemen en deze telkens met de leden te communiceren. Leden zijn dan ook blij verrast over wat ze bij terugkomst in het sportcentrum aantreffen. Overal is rekening mee gehouden; éénrichtingsverkeer, contactloos handen reinigen, voor alle sporters een fles desinfectant met een schoon doekje, alle toestellen netjes anderhalve meter uit elkaar, vakken op de vloer waarbij je een veilige ruimte voor jezelf hebt en trainers die geïnstrueerd zijn hoe ze jouw ruimte moeten respecteren. Het teveel aan toestellen heeft een plek gevonden in de grote ruimte van het Sportcafé, zo lang als nodig omgedoopt tot een extra trainingszaal. Klanten ervaren al deze maatregelen als zeer prettig en voelen zich veilig in deze omgeving.

Wat niet zichtbaar is, maar zeer actueel: Boven de plafonds zijn alle recirculatiekanalen losgekoppeld zodat er uitsluitend buitenlucht in de zalen wordt geblazen. Daar deze buitenlucht gekoeld kan worden is het ook nu bij de hoge temperaturen aangenaam trainen. Dit is na de eerste berichtgevingen begin juli rondom aerosolen al uitgevoerd om daar geen risico in te lopen. Hanny begrijpt dan ook niet, dat juist scholen dat op het allerlaatste moment van de vakantie nog moeten oppakken.

Zolang niet duidelijk is of er nog een tweede golf coronabesmettingen komt houdt Kontrast de kleedkamers en de douches uit voorzorg nog gesloten. Daar is anderhalve meter bij grote drukte moeilijk te handhaven. Ook worden er nog veel trainingen en lessen buiten op één van de grasvelden rondom Kontrast gegeven. Geen straf met dit weer vinden de meesten. Voor iedere training wordt met een app gereserveerd zodat, mocht het nodig zijn, een goed bron- en contactonderzoek kan worden uitgevoerd.

Dankzij de steunmaatregelen van de overheid en de loyaliteit van alle leden, zien Hanny en Jenni de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. Ze hopen dat veel mensen die in september en oktober willen beginnen met fitter worden inzien dat het ook kan in een omgeving waar het veilig sporten is. Om die reden is de 30-jaar jubileumaanbieding nog tot en met 13 september verlengd. Zie de advertentie in deze krant of kijk op

Zie www.kontrastdalfsen.nl

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.