Home / / Lancering Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart bij RozemArrie

Lancering Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart bij RozemArrie

REGIO – Frisse bessen, zoete aardbeien, kersen en nog veel meer. Het zijn één van de lekkerste producten uit het Vechtdal. Puur én dagvers van de teler of verwerkt in gerechten bij diverse horeca.

Op donderdag 13 augustus is de nieuwe Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart uitgereikt bij RozemArrie. Gastvrouwen Inge en Marianne van ‘De Boer als Gastheer’ namen de beleefkaart in ontvangst. Deze kaart is ontwikkeld als onderdeel van de campagne Verrukkelijk Vechtdal, om de aandacht voor lokale, duurzame en gezonde producten vast te houden en hiermee het seizoen te verlengen. De beleefkaart is een middel om bewoners en bezoekers te verleiden de leukste smaakadressen en de herkomst van producten te ontdekken. Al fietsend, wandelend of met de auto langs de streekproducenten in het Vechtdal. De beleefkaart is binnenkort verkrijgbaar via de Tourist Infopunten & Anjerpunten in het Vechtdal. Ondernemers kunnen de beleefkaarten bestellen in de webshop van MarketingOost.
.
Omdat gezond eten van belang is en lokale producten daar een bijdrage aan leveren is er steeds meer waardering voor lokaal en gezond eten. De smaakmakers van Verrukkelijk Vechtdal zijn trots op hun producten en vertellen graag hun verhaal. Marianne vertelt: “Veel gasten zijn geïnteresseerd in ons verhaal en de herkomst van onze producten. En ook bewoners ontdekken al het lekkers dichtbij huis. Het zou mooi zijn wanneer we deze aandacht met elkaar vast kunnen houden.”

Samenwerking partners

Verrukkelijk Vechtdal, een samenwerking tussen Vechtdal Boert Bewust, Vechtdal Producten, De Boer als Gastheer, diverse horeca en Vechtdal Marketing, biedt een rijk programma aan culinaire activiteiten, streekproducten, smaakarrangementen, kookconcepten en smaakroutes. Kijk voor onder meer smaakadressen, routes en arrangementen op

www.verrukkelijkvechtdal.nl

Lees ook

Ieder boodschappenkarretje een eigen parkeerplaats

OMMEN – “Het lijkt een verlate 1 april grap”, schrijft Ella Roelfs, inwoonster van Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.