Home / Nieuws / Keolis verliest definitief busvervoer IJssel-Vecht

Keolis verliest definitief busvervoer IJssel-Vecht

REGIO – Vervoerder Keolis verliest definitief de aanbesteding voor het busvervoer in de regio IJssel-Vecht. Dat maakte de provincie vanmiddag bekend. Keolis kreeg na de uitspraak begin juli de kans om bezwaar aan te tekenen. Acties van het Keolis-personeel, de vakbonden en ondernemingsraden hebben de Statenleden niet op andere gedachten gebracht.

De provincie wil voorkomen dat er vanaf december geen bussen meer rijden. Daarom wordt er een noodconcessie opgezet. Aan de huidige vervoerders wordt gevraagd of zij voor maximaal twee jaar op het traject willen blijven rijden.

Arriva, Conexxion en EBS -die alle drie ook meededen aan de concessie- kunnen opnieuw een bod doen.

Lees ook

Canon van de Ommer: Hendrik Luttekes

Dit is aflevering 12 van de reeks Canon van de Ommer, waarin Ommer en Ommenaren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.