Home / / Kappers verlengt contract V.V. Hoonhorst

Kappers verlengt contract V.V. Hoonhorst

HOONHORST – Op vrijdagmiddag 24 juli hebben V.V. Hoonhorst en Café-Restaurant Kappers een nieuwe overeenkomst getekend voor nog eens vijf jaar. Kappers is al jaren de vertrouwde trainingspakkensponsor van het eerste elftal van Hoonhorst. “We hebben er veel waardering voor dat in een moeilijke periode, de horeca-ondernemers willen investeren in onze vereniging”, aldus V.V. Hoonhorst. Eerder deze week tekende ook Restaurant Sukerieje een contract bij V.V. Hoonhorst. De vereniging is ook Karin en Jean Huitink hier zeer erkentelijk voor.

Lees ook

DORCAS kledinginzameling

OMMEN – Op dinsdagmiddag 22 september en woensdagmiddag 23 september is er weer gelegenheid om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.